عیب یابی تلویزیون پلاسما

عیب یابی تلویزیون پلاسما

از طرفی باید عنوان کنیم که هر شرکت عمر تلویزیون ها را تخمین زده است.مثلا عمر تلویزیون های ال سی دی با توجه به کیفیت پنل بین ۳۰.۰۰۰تا ۶۰.۰۰۰ساعت است.

یعنی اگر به طور کلی روزانه ۶ساعت از تلویزیون استفاده شود بعد از ۲۸سال روشنایی آن به نصف حالت اولیه میرسد در این حال باید گفت عمر تلویزیون های پلاسما بین ۲۰.۰۰۰تا ۳۰.۰۰۰ساعت است.یعنی اگر روزانه ۶ساعت مورد استفاده قرار بگیرد بعد از ۱۴سال  میزان روشنایی به نصف حالت اولیه میرسد

.با بررسی بر روی پرسش ها و پاسخ های مشتریان در می یابیم که آسیب به پلاسمای تلویزن های ال ای دی و ال سی دی و پلاسما بیشتر در قسمت پنل های آنها میباشد سوال مهمی که در اینجا پیش می آید این است که خرابی قابل تعمیر است یا خیر؟و هزینه تعمیر آن به چه صورت است؟

ابتدا برای پاسخ به این سوال ها باید نگاهی به ساختمان پنل های تلویزیون ال سی دی و ال ای دی و پلاسما بی اندازیم.

عیب یابی خرابی تلویزیون پلاسما

از آنجایی که در تلویزون هایه ال ای دی و ال سی دی پنل در پشت صفحه اصلی قرار دارد تعمیرال سی دی و تعمیر ال ای دی اینگونه از تعمیر تلویزیون ها باید بر روی پنل انجام شود. خود پنل شامل صفحه اصلی است که بک لایت پشت آن قرار دارد به هر حال اگر ضربه ای به این صفحه برخورد کند باعث شکستگی صفحه اصلی میشود‌.ساختار صفحه اصلی به گونه ای است که در هیچ برندی قابل تعمیر نیست اگر آسیبی به آن برسد فقط میتوان آن پنل را تعویض نمود. اساس کار تلویزیون های پلاسما:

در ابتدا باید بیان کنیم که ساختار این گونه از تلویزیون ها به این صورت است که گاز نئون و زنون در داخل هزار سلول که هرکدام به منزله یه پیکسل هستند قرار میگیرد.

پیکسل همان حالت پلاسما با مواد فسفروسانسی به هریک از پیکسل ها واکنش نشان میدهد.تا رنگ‌مورد نظر را تولید کند که به عنوان مواد فسفروسانس به نمایشگر های crt هریک از پیکسل ها ب صورت دیحیتالب هستند.

در مورد تعمیر کردن تلویزیون های پلاسما باید اضافه کرد که این تلویزیون ها قابل تعمیر قطعی نیستند و باید تعویض شوند.که مقرون به صرفه نیست

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 5 =

Call Now Buttonتماس با کارشناسان